top of page

Over mezelf

Ik ben Magali, 43 jaar en woon in het mooie Lievegem.

 

Naast mijn privépraktijk 'Coaching Corazon' werk ik ook part time als verantwoordelijke LEIF-werking Gent-Eeklo en vrijwilligerscoach voor het Palliatief Netwerk Gent-Eeklo. 

Voordien heb ik twaalf jaar in Brugge gewerkt als moreel consulent voor deMens.nu waarbij de klemtoon enerzijds lag op het begeleiden en coachen van mensen met existentiële vragen en anderzijds op het opmaken van teksten voor afscheidsplechtigheden. Rouw was hierbij vaak een centraal thema. Daarom volgde ik in 2011 een postgraduaat rouwbegeleiding

 

Door de jaren heen heb ik verscheidene opleidingen en vormingen gevolgd om me verder te bekwamen. Opleidingen rond depressie, zelfdodingsgedachten, werken met lichaamstaal, Unfinished Business, ...

 

Ook volgde ik de opleiding tot Relaxatietherapeut en tot Stress & Trauma deskundige (Trauma Essentials & Trauma Pro) bij Opleidingscentrum Open Mind.

 

Het leven is een constante zoektocht en dat geldt ook voor mij.

Toen ik een aantal jaren geleden problemen kreeg met mijn gezondheid en na een lange weg de diagnose fibromyalgie kreeg, voelde ik me vaak radeloos en moedeloos. Hoe moest ik nu verder? Het werd een nieuw evenwicht zoeken, soms met vallen en terug opstaan, met zoeken naar wie en wat me kracht en energie gaf. 

Ik wou de dingen die ik graag doe, die ik met mijn hart doe, blijven doen, want daar put ik energie uit, het geeft richting en zin aan mijn leven. 

Ik besloot daarom om dichter bij huis te werken, met meer tijd voor mijn gezin, mezelf en de dingen die mijn batterijen terug doen opladen. 

Voor mij is de verbinding met mensen zeer belangrijk en van daaruit is Coaching Corazon gegroeid!

 

Kijk gerust eens rond op de website. Misschien vind je jezelf er in terug en kunnen we samen verder op pad. 

Je kan telefonisch of via mail contact opnemen voor een verkennend gesprek (zie bij 'contact').

 

Iedereen is uniek, elke aanpak en begeleiding is dus ook uniek!

Wees welkom.

 

Hartelijke groeten, Magali

bottom of page